Textiel Plus Festival voorjaar 2022

Logo textiel plus festival 2022

24 maart 2022

 t/m 26 maart 2022

Openingstijden: Zie website

In 2022 wordt er een extra editie georganiseerd van het Textiel Plus Festival. De eerste editie zal plaatsvinden in het voorjaar zodat je niet al te lang hoeft te wachten.

In maart 2022 gaan we een extra editie organiseren van het Textiel Plus Festival. De eerste editie zal plaatsvinden in het voorjaar zodat je niet al te lang hoeft te wachten. We gaan alles op alles zetten om er weer fantastisch mooie dagen van te maken.

Er is nog een grote verandering voor het Textiel Plus Festival: We gaan verhuizen naar een nieuwe locatie. We hebben besloten om het Festival te verplaatsen naar het Autotron te Rosmalen. Een prachtige locatie met als grote voordeel dat we daar extra ruimte tot onze beschikking krijgen voor tentoonstellingen. Daarnaast is het voor ons belangrijk dat de locatie ivm Covid niet gedeeld wordt met andere grootschalige evenementen. De ligging op slechts 10 minuten van Den Bosch is nog steeds ideaal, de bereikbaarheid door inzet van pendelbussen van station Den Bosch blijft hetzelfde. Wij hebben er ontzettend veel zin in om na deze moeilijke tijd een nieuwe nog meer inspirerende, creatieve en vooral een gezellige weg in te slaan!

 

 

 

Adres:

Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen©2021 Weefkring Hoorn. All rights reserved.
Webdesign by the BirdCage Company.

Volg ons!

Close

Klik hieronder en blijf geïnformeerd!